REGGAE SUNDANCE 2014: hoogte- en dieptepunten

08/13/2014
created by Katrien Van der Aa/Jah Rebel

Met een nieuwe locatie en opnieuw een volledig weekend in plaats van één festivaldag leek Reggae Sundance de goden uit te dagen en geheel vlekkeloos verliep deze vijftiende editie dan ook niet. Wij zetten graag de hoogte- en dieptepunten van drie dagen Reggae Sundance voor u op een rijtje.

VRIJDAG: Hoe, Wat, Waar?

Voor haar vijftiende jubileumjaar verhuisde het Reggae Sundance festival van het E3 Strand in Eersel naar Landgoed Velder in Liempde, maar zo professioneel de bewegwijzering naar het festival toe geregeld is, zo verloren loop je eens je het terrein opwandelt. En, neen, wij waren heus niet de enigen!

De avond zou er helaas niet echt beter op worden. Wanneer we uiteindelijk de juiste weg naar The Yard ontdekt hebben zijn Danny Pepperseed en zijn Ovadoze Movement aan hun set bezig. Tot onze verbijstering is een groot deel van de tent net voor het podium volledig afgezet omdat grote hoeveelheden regenwater blijven binnenstromen! Erg veel volk is er op deze vrijdagavond trouwens ook niet echt te bespeuren en voor een keertje blijken de afwezigen gelijk te krijgen.

Mr. Williamz weet ons met zijn wat monotone flow niet echt te boeien, maar dan is het eindelijk tijd voor the main event: veteran deejays Trinity en Dillinger!

Eerst is het de beurt aan Trinity, die aan zijn set begint met het enthousiasme van een ADHD-er op speed en al snel tussen het publiek beland (zoals het trouwens destijds in Jamaica de gewoonte was). We horen onder andere 'Jesus Dread' en 'Samson The Strongest Man', tunes die hij opnam voor de legendarische Yabby You en daarna nog 'John Saw Them Coming' (over de Hypocrites riddim), super hit 'Three Piece Suit' en 'All Gone', maar even snel als de deejay gekomen is, is hij ook weer in de coulissen verdwenen.

Met Dillinger wordt het er jammer genoeg niet beter op. De man lijkt stomdronken op het podium te staan (iets wat ons later bevestigd wordt) en opent met 'Natty Ten To One', gevolgd door 'Natty Kung Fu' waarbij enkele karateposes natuurlijk niet achterwege kunnen blijven. Daarna volgen nog onder andere 'Tribal War', 'I Saw E Saw' en natuurlijk de onvermijdelijke afsluiter 'Cokane In My Brain'. Erg samenhangend klinkt het echter allemaal niet en licht teleurgesteld besluiten we dan ook huiswaarts te keren hopend op een beter zaterdagverhaal.

ZATERDAG: Sunshine Reggae

Wanneer we, na een woelige vrijdagnacht, zaterdag rond de middag het terrein opwandelen is het nog vrij rustig. Er heeft zich al een klein groepje mensen voor het hoofdpodium verzameld, en Iba Mahr blijkt de ideale opener om de tweede festivaldag op gang te trekken. De sfeer is gemoedelijk en wanneer Iba zijn broekspijpen opstroopt en zijn hemd losknoopt om geruite sokken en nethemdje ("mesh marina") te onthullen, weten de fans hoe laat het is: tijd voor 'Diamond Sox' en de pull-up is dan ook onvermijdelijk. Na een bisnummer van Iba Mahr kondigt Mutabaruka Kabaka Pyramid aan, die net als Iba ondersteund wordt door The Bebble Rockers. De bandleden doen hun best, maar de keyboardspeler laat het soms afweten en wat ons betreft mocht het nog net ietsje strakker. Kabaka is in topvorm en tilt de show nog een niveautje hoger met zijn energetische toaststijl met hip hop-allures. De man heeft ook wat meer hits die door het publiek herkend worden en nummers zoals 'Foundation' en 'Warrior' worden dan ook met open armen ontvangen. Met 'Get You' en 'Pretty Like A Flowers' trakteert de rastaman ook de dames in het publiek op een apart segment, wat duidelijk gewaardeerd wordt.

Romain Virgo mag aantreden in The Yard, het overdekte podium waar gisteren de warm-up plaatsvond. Op de tonen van 'Who Feels It Knows It' komen we de tent binnen, waar het vandaag gelukkig droger is dan gisteren. De band speelt strakker dan strak en Romain geeft zich helemaal en oogst veel succes met hits zoals 'Mi Caan Sleep' en 'Taking You Home'. Jammer genoeg is het geluid in de tent ondermaats. In de loop van het optreden is er wel wat verbetering merkbaar, maar echt optimaal wordt het niet.

Dan is het tijd voor een eerste hoogtepunt: de set van veteran deejay Big Youth, die het er (gelukkig) vele malen beter vanaf brengt als zijn kompanen op vrijdag. Mutabaruka kondigt de man nog aan met de woorden: "This man no grow old!" en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn; ondanks zijn 65 jaar, blijft de man fris als een hoentje en vol humor over het podium heen en weer springen waarbij hij steeds afwisselt tussen zingen, rappen en krijsen. Big Youth's setlist is het laatste decennium zeker niet meer gewijzigd, maar wij genieten met volle teugen van een hit-marathon met krakers als 'Every Nigger Is A Star', 'Give Praises' (over de Satta riddim), 'Ten Against One', 'Green Bay Killing' of 'S.90 Skank'. Dat hij nog volledig mee is met de actualiteit bewijst Big Youth als hij het publiek plots om een minuut stilte vraagt voor de slachtoffers van vlucht MH17 van Malaysian Airlines, het toestel dat onlangs boven Oekraïne werd neergeschoten. Tussen de muzikanten ontwaren we trouwens saxofonist Dean Fraser en trombonist Nambo Robinson en beide heren zullen dit weekend nog vaker op het podium opduiken. Big Youth besluit zijn set naar goede gewoonte met superhit 'Hit The Road Jack', dat voor de gelegenheid overgaat in Bob Marley's 'Chant Down Babylon' en Peter Tosh's 'Glass House', en wij blijven geheel voldaan achter.

Vervolgens zetten we weer koers naar The Yard, dit keer voor I-Octane. Van het ongelukje dat hij had op Reggae Geel is niets meer te merken. Vorig weekend zagen we hem nog rondlopen met zijn arm in een mitella (schouder uit de kom), maar nu zwaait hij wild in het rond en springt zelfs in het publiek voor een selfiemoment. Er is veel sfeer in de tent terwijl de hitlijst wordt afgewerkt: 'Love Di Vibes', 'L.O.V.E.Y.O.U.', 'Wine And Jiggle', 'Suffer Too Long'. De chemie met het publiek is onmiskenbaar. Spijtig genoeg worden de prestaties van I-Octane en de Conquer The Globe Band wederom overschaduwd door het slechte geluid in de tent.

Dub Inc. is de eerste act die de volledige mensenmassa aan het springen krijgt. Bouchkour en Komlan zijn in een opperbest humeur en dat werkt duidelijk aanstekelijk. Dub Inc. is in deze contreien nochtans niet zo bekend en het meezingen van de Franse teksten gaat voor het overwegend Nederlandse publiek ook niet zo vlot. Toch weten de perfect op elkaar ingespeelde artiesten de massa als geen ander op hun hand te krijgen. 

Omdat we Beenie Man op Reggae Geel al zagen, besluiten we van de rust bij de eetstandjes gebruik te maken om tijdens zijn set een hapje te eten.

Ook Midnite zagen we al op Reggae Geel aan het werk en op Reggae Sundance pikken we dan ook enkel de eerste nummers van hun set mee. De band uit de Virgin Islands staat hier al op een iets later uur geprogrammeerd en we hebben hen eigenlijk nog nooit een minderwaardige set weten te brengen. Vaughn Benjamin staat als vanouds te orakelen, geflankeerd door zijn eeuwig lachende broer Ron op bas en het Sundance-publiek weet hun spirituele vibes duidelijk te smaken.

Na een lange pauze breekt het moment aan waar we allemaal op gewacht hebben: The Royal Symphony of Reggae, een speciaal project om het 15-jarig bestaan van Reggae Sundance te vieren. Het podium staat vol stoeltjes en één voor één verschijnen een veertigtal muzikanten van het Royal Philharmonic Concert Orchestra - strijkers, koperblazers, harp en vleugelpiano - op het podium. Het orkest wordt bijgestaan door de Skool Band die onder andere Dean Fraser en Nambo Robinson in de rangen telt. De Jamaicaanse componist, muzikant en dirigent Peter Ashbourne, die de arrangementen voor alle instrumenten voorbereidde, heeft nu ook de leiding tijdens de show.

Als opener speelt het orkest nog snel de theme tune van westernklassieker 'The Magnificent Seven' (John Sturges, 1960) en wanneer Sir John Holt op het podium verschijnt, is de magie compleet. John Holt treedt zowat jaarlijks met dit orkest op in het Verenigd Koninkrijk en is nu ook duidelijk in zijn element. De strijkers vormen een prachtige aanvulling voor de tegelijk fragiele en vastberaden stem van de lovers- en rocksteadyveteraan. Nooit eerder zo een ontroerende versie van 'A Love I Can Feel' gehoord. Stuk voor stuk passeren de bekende klassiekers de revue en krijgen ze een nog klassieker tintje. Tussen 'Help Me Make It Through The Night', 'Ali Baba', 'Tide Is High' en 'If I Were A Carpenter' is het nagenoeg onmogelijk om één favoriet te kiezen, maar als u het ons toch zou vragen, gaan we voor de onschuldige Paragons-nostalgie van 'On The Beach'. We zijn teleurgesteld als John Holt het podium al na een half uurtje verlaat. Voor ons had dit segment gerust dubbel zo lang mogen duren. Diegenen die hier niet genoeg van kregen kunnen we trouwens nog de DVD 'John Holt In Symphony' aanraden, maar nu is het de beurt aan Luciano om het orkest uit te testen. Tussen de salto's en flik-flaks door wist de man ook nog een woordje te zingen. 'Give Praise', 'Who Could It Be', 'Sweep Over My Soul' en 'Over The Hills' komen allemaal aan bod en de sfeer op het podium is optimaal. De Messenjah is duidelijk in zijn nopjes en de big-ups aan de dirigent en de band- en orkestleden zijn veelvuldig. Spijtig dat zijn stem af en toe een beetje schor klinkt en dat zijn improvisaties bij momenten verwarrend zijn voor het orkest. Bij John Holt was het orkest de perfecte aanvulling; bij Luciano krijgen we af en toe een beetje een Night Of The Proms-gevoel ('Knocking On Heaven's Door'). Dan rest ons enkel nog UB40 met de oorspronkelijke en nu dus herenigde zangers Ali Campbell en Astro Wilson. Waarom er een aparte en veel te lange intro nodig was, is ons een raadsel, maar uiteindelijk horen we 'Ivory Madonna' weerklinken. 'Silhouette' van Dennis Brown is prachtig met de volle klank van het orkest, maar natuurlijk zit de massa vooral te wachten op 'Red Red Wine' (met toaststukje van Astro), 'Rat In Mi Kitchen' en 'Kingston Town'. Het publiek is enthousiast maar in feite wordt er meer gefilmd dan gedanst en bij momenten bekruipt ons weer het Sportpaleisgevoel. Luciano noch UB40 konden de magie van de (veel kortere) set van John Holt evenaren, maar al bij al was dit een erg bijzondere en unieke ervaring. Op de tonen van 'Falling In Love' wandelen we richting parking, want morgen moeten we al vroeg weer op post zijn.

ZONDAG: Reggae Raindance

Als we in Liempde arriveren is Derajah al aan zijn set begonnen. We zagen hem enkele weken geleden ook al aan het werk op Irie Vibes, waar hij werd geruggensteund door de Franse Moon Band. Met de backing van UK veteranen Mafia & Fluxy blijkt Derajah het er echter stukken beter vanaf te brengen en deze keer genieten we dan ook echt van nummers als 'Oh Yeah Ya' en 'My Sister' uit zijn debuutalbum 'Paris Is Burning'. Derajah maakt deel uit van de zogenaamde Rockers International Showcase en moet dan ook al snel plaats ruimen voor Earl Sixteen. Hoewel we de man de afgelopen jaren al talloze malen aan het werk zagen, blijft zijn stem ons bekoren en gecombineerd met Mafia & Fluxy levert dat een strakke set op. We horen onder andere 'Reggae Technology' uit zijn 'Reggae Ambassador' album, de Lee Perry-kraker 'Freedom' en een cover van Hugh Mundell's 'Stop'em Jah'. Tijdens de sets van Derajah en Earl Sixteen kwam Addis Pablo al een paar keer het podium op om een handje toe te steken, maar het laatste slot in deze showcase is volledig gereserveerd voor zijn melodica. Naast enkele eigen nummers brengt Addis natuurlijk ook ode aan zijn vader Augustus Pablo en we krijgen dan ook versies van diens 'Ancient Harmonies' en natuurlijk 'Java' geserveerd. Het lijkt vroeg, maar wij hebben net een eerste hoogtepuntje van deze zondag achter de rug.

Dre Island zagen we al aan het werk op Reggae Geel en we kiezen er dan ook liever voor om tijdens zijn set even de innerlijke mens te versterken.

Hoewel de setlist van Tanya Stephens de laatste jaren weinig veranderd is, blijft het toch een plezier om deze dame aan het werk te zien. Dankzij haar nuchtere kijk op de dingen zijn vooral haar speeches tussen de nummers door boeiend om te horen. Ze begint zoals gewoonlijk met 'Way Back' en start dan chronologisch in 1995 met haar hit op de Joyride riddim 'Yuh Nah Ready Fi Dis Yet'. Bij 'Boom Wuk' maakt ze nog steeds hetzelfde grapje over the "long ding dong", misschien moet ze daar wel eens vernieuwing in brengen want dat gaat intussen al wel enkele tournees mee. Tanya krijgt het publiek moeiteloos op haar hand en de chemie is onmiskenbaar. Tijdens 'Can't Breathe' krijgen we een eerste regenbui over ons heen en gaan de paraplu's open. Tussen de nummers door krijgt Tanya vanuit het publiek een bloemenkrans ("I look so innocent now") die ze gedurende de rest van de show op haar hoofd laat staan. Naast haar favoriete onderwerp, relatieperikelen, komen er toch ook wat serieuzere zaken aan bod met 'Do You Still Care' en 'Oh What A Day', en met '140 Lbs Of Love' krijgen we ook nog wat recenter werk te horen. Tanya wil de band nog voorstellen, maar dat mag niet meer van de stage manager, dus beëindigt ze haar set voor een dolenthousiast publiek met 'It's A Pity'. Mutabaruka laat ons nog even weten dat dit nummer eigenlijk over hem gaat, en dat Tanya hem altijd opdraagt: "Nah come a Europe fi buss out mi secret!". Dat weten we dan ook alweer...

De volgende act op het hoofdpodium is niemand minder dan Busy Signal. Er is opvallend weinig volk vandaag, zeker voor een affiche met namen van dit kaliber. Zou dat te maken hebben met de weersvoorspellingen? Het is ook zo een dag waarop het weer elke 10 seconden omslaat waardoor je het altijd ofwel te warm, ofwel te koud hebt. Busy laat het weer en de magere opkomst niet aan zijn hart komen en gaat ervoor. Het aanwezige publiek springt mee met 'Hustling', 'Nah Go A Jail', 'Bedroom Bully' en 'Pon Di Edge'. Daarna is het uiteraard tijd voor het tragere segment met meezingers zoals 'Reggae Music Again', '1 More Night' en 'Come Over'. Intussen is het weer beginnen regenen maar Busy relativeert het voor ons: "Sundance is nice, even when it tun raindance, just as long as it doesn't tun paindaince!" (wist hij veel wat ons allemaal nog te wachten zou staan). En dan gaan in Liempde de hemelsluizen volledig open; de wolkbreuk en windhoos, waar geen paraplu of k-way tegen bestand zou blijken, blijft niet zonder gevolgen: The Yard wordt ontruimd omdat het instortingsgevaar door de lek in de tent te groot wordt en de programmatie wordt opgeschort. De massa repte zich naar meer beschutte oorden. Busy zette dan maar in allerijl 'Bumaye' in, waardoor een klein groepje moedige fans toch voor het podium blijft staan om de elementen te trotseren.

Lichtjes onderkoeld door het natte weer laten we de set van Alborosie grotendeels aan ons voorbij gaan om drogere en warmere oorden op te zoeken. Dat ook dat niet zonder risico is blijkt als bij het verorberen van een snelle snack één van de snel opgetrokken schuiltentjes het begeeft en in onze nek beland. We komen er met enkele schrammen vanaf, maar dit had anders kunnen lopen.

Voor Tarrus Riley zijn we echter opnieuw op post. Tarrus heeft als verrassing zangeres Alaine meegenomen (die later in de set overtuigend haar hit 'No Ordinary Love' zal brengen) en vergast ons op een plejade aan hits: 'Getty Getty No Wantee', 'Human Nature', 'Love's Contagious', 'Beware', 'Start A New', ze komen allemaal voorbij. Met 'Superman' uit zijn 'Contagious' album zorgt Riley voor een eerste hoogtepunt, onmiddellijk gevolgd door 'Rebel', Tarrus versie over de Skateland Killer riddim. Tarrus beëindigt zijn set met drie krakers: eerst natuurlijk het onverslijtbare 'She's Royal', gevolgd door 'Good Girl Gone Bad' en als ultieme afsluiter 'Gimme Likkle One Drop'. 

Tegen de tijd dat Shaggy eraan begint hebben wij het eigenlijk wel gehad. Het is ondertussen serieus fris geworden en op de tonen van 'Boombastic' en 'Angel' verlaten we het festivalterrein, benieuwd of we onze wagen al dan niet van de parking zullen krijgen. Wij hebben geluk, maar andere voertuigen zitten centimeters diep in de modder vast en moeten op een plaatselijke tractor wachten. Benieuwd of Shaggy ook nog 'Rain (In My Mind)' zijn duet met Heather Headley gebracht heeft. Het had in ieder geval passend geweest.

Foto's: Danny Creatah - World A Reggae

Comments

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%3D%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%3D 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 YToxMDI6e2k6Mzg0MztzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjI4OTM7czoxNTU6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvMDAzOThhMjA0OS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljZiB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9ImppbGwgZGh1eXZldHRlciIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%2BIjtpOjIwO3M6MTQ0OiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzMyMTMwODYxNmUuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9Ilppb25fIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzcyNDtzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%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%2BIjtpOjI0OTg7czoxNDU6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvNWFiYmMxMjU0NC5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iTmlja3ZjIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzM1MTtzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjM1MDk7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aToyODUxO3M6MTQ3OiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCL2UyN2FiZWRiMTEuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9IldhcmQgSHVzIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzYxO3M6MTUwOiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzFjYzEyZWZkYWIuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9IldvVyBQdWZmbG92IiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzU0O3M6MTQ1OiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzMyMTMwODYxNmUuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9ImhlbGVlbiIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjMyNTU7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aToyNDU2O3M6MTQ1OiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzMyMTMwODYxNmUuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9Im1pa2V5byIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjM0ODQ7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aTo0MztzOjE0NDoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi8zYjVmMjkzYTkyLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJiZW5qaSIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%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%2BIjtpOjExNzY7czoxNTQ6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvMzIxMzA4NjE2ZS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iSm9oYW4gRGUgV2VlcmR0IiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzY2OTtzOjE1NToiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi8wMDM5OGEyMDQ5LmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWNmIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iamlsbCBkaHV5dmV0dGVyIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzEwOTtzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%2BIjtpOjMwNzQ7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aTo3MjtzOjE0NDoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi8zNGMzZGU3ZjlkLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJKYWNvYiIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%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%2BIjtpOjI4OTQ7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aToxNjA7czoxNDk6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvOTVlM2VkZTdkZi5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iU0tZTEFSS0lOJyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%2BIjtpOjY1MjtzOjE0NjoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi8zMjEzMDg2MTZlLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJoaXRucnVuIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzU4MDtzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjEyMDY7czoxNDg6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvNGFmNmJlMjk5NS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iTG9yZCBMeXRhIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MjMwO3M6MTQ4OiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCL2JmNGM0MzZmNTUuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9IkRlbW9jcmF6eSIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%2BIjtpOjEwNDI7czoxNDA6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvNTIxNGU4YjU0OC5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iUyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%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%2BIjtpOjI5NTc7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aToyODU4O3M6MTU1OiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzAwMzk4YTIwNDkuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpY2YgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJqaWxsIGRodXl2ZXR0ZXIiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aToxODU2O3M6MTUzOiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzMyMTMwODYxNmUuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9Im1hcnZpbiBtYXJ0ZWF1IiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzY0MztzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjExNjtzOjE0OToiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9mMjQzMzE0MmJjLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJibGF6aW5maXJlIiAgaWQ9InR4LXRjLWN0cy1pbWctIiAgYWx0PSIiID4iO2k6MzE0NTtzOjE0NzoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi9lMjdhYmVkYjExLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJXYXJkIEh1cyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%2BIjtpOjE2O3M6MTQyOiI8aW1nIHNyYz0idHlwbzN0ZW1wL0dCLzMyMTMwODYxNmUuZ2lmIiB3aWR0aD0iOTYiIGhlaWdodD0iOTYiICBjbGFzcz0idHgtdGMtdXNlcnBpYyB0eC10Yy11aW1nc2l6ZSIgdGl0bGU9Im9saSIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%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%2BIjtpOjIyNzk7czoxNTU6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvMWIzOWRlMTA2Zi5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iRnVua3kgU291bCBTaXN0YSIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%2BIjtpOjI2MzM7czoxNDc6IjxpbWcgc3JjPSJ0eXBvM3RlbXAvR0IvZTI3YWJlZGIxMS5naWYiIHdpZHRoPSI5NiIgaGVpZ2h0PSI5NiIgIGNsYXNzPSJ0eC10Yy11c2VycGljIHR4LXRjLXVpbWdzaXplIiB0aXRsZT0iV2FyZCBIdXMiICBpZD0idHgtdGMtY3RzLWltZy0iICBhbHQ9IiIgPiI7aTo1MjtzOjE1NjoiPGltZyBzcmM9InR5cG8zdGVtcC9HQi8zMjEzMDg2MTZlLmdpZiIgd2lkdGg9Ijk2IiBoZWlnaHQ9Ijk2IiAgY2xhc3M9InR4LXRjLXVzZXJwaWMgdHgtdGMtdWltZ3NpemUiIHRpdGxlPSJLcmlzdGllbiBSZW5ja2VucyIgIGlkPSJ0eC10Yy1jdHMtaW1nLSIgIGFsdD0iIiA%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%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%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%2BIjt9
Like news · Dislike news · 
I like these news
Another user likes this news
Not rated yet.
1 comment available
Please confirm
No
Yes
Information
Ok
loginform
Your comment will be a reply on the following comment:

Heidi Vanderstraeten - Jammer dat je niet opnieuw naar Beenie Man gaan kijken bent. Ik heb Beenie Man al meerdere keren in België zien optreden en vond inderdaad zijn performance in Geel het slechtste wat ik ooit gezien heb. Maar ik heb hem op Sundance dan een nieuwe kans gegeven
show more ...
en ik was tevreden. Hier kreeg hij het publiek wel mee, hier waren zijn hits wel verstaanbaar, hier bracht hij sfeer... Dus voor mij.. jawel volgende keer Beenie Man in België, dan ben ik weer paraat!

I like
Like
 · 
I dislike
Another user dislikes this
2 years 1 month ago · 
1408127465
Not rated yet.
loginform